37η Έκθεση/Διαγωνισμός IPMS Hellas 2019
Προεγγραφή Εκθεμάτων

Καλώς ήλθατε στην Προεγγραφή των Εκθεμάτων της 40ης Εκθεσης – Διαγωνισμού της IPMS Hellas στην Τεχνόπολη (29-31 Οκτωβρίου 2021).

Πριν προχωρήσετε παρακάτω, παρακαλούμε ανοίξτε και διαβάστε τους παρακάτω Συνδέσμους (Links) ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Σύνδεσμος/Link 1 : Προκήρυξη 2021

Σύνδεσμος/Link 2 : Κατηγορίες και Κλάσεις 2019

Σύνδεσμος/Link 3 : Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.’s)

Για την ευκολία σας, εάν κάνετε click στους παραπάνω συνδέσμους, θα ανοίξει καινούργιο παράθυρο με το καθένα για να μπορείτε να το συμβουλεύεστε στην διάρκεια της συμπλήρωσης της Προεγγραφής.

Γενικές Οδηγίες:

• Πρώτα συμπληρώνετε υποχρεωτικά τα Προσωπικά σας Στοιχεία τα οποία - σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – δίνονται με την συγκατάθεσή σας και θα χρησιμοποιηθούν από την IPMS Hellas ΜΟΝΟ για σκοπούς επικοινωνίας με εσάς για τις ανάγκες της 40ης Εκθεσης-Διαγωνισμού και ΔΕΝ θα δοθούν σε Τρίτους.

• Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

• Η συμπλήρωσή τους πρέπει να γίνεται μόνο στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά και όχι με Greeklish. Παρακαλούμε MHN χρησιμοποιείτε μόνο κεφαλαία και να βάζετε κανονικά τόνους.

• Εάν υποβληθούν λάθος τα στοιχεία σας, θα ακολουθήσει επικοινωνία εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, που θα σας ζητά να υποβάλετε εκ νέου την προ-εγγραφή σας, επισημαίνοντας τα λάθη.

• Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί εκ νέου η προεγγραφή διορθωμένη, η Οργανωτική Επιτροπή τηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την πρώτη προεγγραφή!!

Επώνυμο
Όνομα
E-mail Address
Tαxυδρομική Διεύθυνση
Πόλη
Ταχυδρομικός Κώδικας
Μέλος της IPMS-Hellas
Αριθμός Μέλους

Οδηγίες Συμπλήρωσης Πίνακα Συμμετοχών:

• Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα με τα εκθέματα - συμμετοχές σας.

• Εάν έχετε παραπάνω από 10 (δέκα) συμμετοχές συμπληρώστε την φόρμα όσες φορές χρειάζεται ανά 10 συμμετοχές.

• Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η εταιρεία κατασκευής του μοντέλου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της φόρμας, ώστε να προστεθεί η εταιρεία.

• Στα πεδία επιλογής, τσεκάρετε το κουτάκι για "Ναι".

• Στην κολώνα "Κολλημένο σε βάση" τσεκάρετε το κουτάκι ΜΟΝΟ εάν το έκθεμα είναι σε βάση και είναι κολλημένο σε αυτή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μην τσεκάρετε το κουτάκι.

• Στην κολώνα "SIG Group" επιλέξτε αν θέλετε να εντάξετε το έκθεμα σε κάποιο από τα Special Interest Group (Ειδικά Θέματα) της έκθεσης.

• Σε περίπτωση που το έκθεμά σας συμμετέχει σε περισσότερα του ενός Ειδικά Θέματα, παρακαλούμε να το σημειώσετε στα Σχόλια.

Όλα τα πεδία, εκτός των Σχολίων, είναι υποχρεωτικά και η συμπλήρωσή τους πρέπει να γίνεται μόνο στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά και όχι με Greeklish. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε μόνο κεφαλαία.

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας

Καλή Επιτυχία

Εκ μέρους της ΟΕ της 38ης Εκθεσης – Διαγωνισμού.

Κατηγορία Κλάση Κλίμακα Τίτλος εκθέματος Εταιρία Ελλ. Θέμα SIG Κολλημένο σε βάση Σχόλια
Η παρακάτω λειτουργεία CAPTHA, περιέχει σε τυχαία σειρά πεζούς, κεφαλαίους και αριθμητικούς χαρακτήρες.
captcha

Παρακάτω θα δείτε ένα χάρτη, του χώρου που θα λάβει χώρα, η 40η Έκθεση-Διαγωνισμός 2021

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Our website is protected by DMC Firewall!